Etableringsfinansiering

Vi tenker ote på det å drive bedrift og hvordan andre også kan etablere seg i markeder innen fisk eller annet. Fisk trenger ikke bare å være oppdrett men naturligvis massevis av andre ting også. Fantasien er som regel det eneste som setter grenser, og hvis ikke det er det kan det ofte være pengene.

Det finnes et hav av finansieringsmuligheter, så og si, hvis man ønsker å starte opp med sin egen bedrift, og det hele kommer egentlig bare an på hvor mye penger man her bruk for. Er det forholdsvis små beløp man har bruk for, slik som for eksempel penger til å etablere et AS, kan forbrukslån være en god mulighet.

Her finnes det en rekke aktører på markedet som kan hjelpe deg med å finne det beste alternativet og det gjør de uten at det koster deg en eneste kroner. Følger du lenken vil du kunne lese mer om dette, men vi skal forsøke å forklare det her helt enkelt.

For at du skal få et tilbud som er så godt som mulig betyr det at du må sende inn søknader til en rekke forskjellige banker. Men hvorfor skal du gjøre det på denne måten når det finnes en metode som forenkler denne prosessen ekstremt mye og som går mye raskere. Med automatiserte systemer som de meglerne har som vi snakker om så kan finansieringen din være i boks bare i løpet av noen få timer hvis du er effektiv. Send inn én søknad til dem og de sender søknaden videre til en rekke banker. På denne måten får du din ene søknad vurdert av en rekke aktører slik at disse må kjempe seg i mellom for å komme på banen med det aller beste tilbudet.

Stor enklere kan det ikke gjøre og du sparer deg da for utrolig mye arbeid – og ikke minst tid. Du kan dermed konsenterere deg om det som faktisk er det viktige – nemlig bedriftsetableringen din!