Ikke bare fisking

I Finnmark er det ikke bare fisking som gjelder, selv om det er dét vi brenner mest for her på vår side. Det er massevis av spennende annet som man kan gjøre, og det skal vi skrive litt mer om her i denne lille saken.

På Samitravel.no finnes det flere gode forslag til aktiveteter man kan ta seg til når man er på besøk i Norges aller største fylke, og det er neimen ikke lite! Der har man lagt vekt på forskjellige typer safari-opplevelser, og deriblant å suse avgårde på vidda under en stjerneklar himmel på snøscooter! Hvis du aldri har kjørt snøscooter kan vi garantere deg en eksklusiv og helt spesiell opplevelse. Turene går der enten til sjøen, til Levi i Finland eller til Jukkasjärvi i Sverige. Naturligvis får man også sjansen til å oppleve både Kautokeino og Karasjok for å oppleve ekte samisk kultur – Kautokeino regnes tross alt som samenes hovedstad!

Men på siden finner vi også noe annet interessant – en artikkel som handler om det å berette om sine opplevelser gjennom en blogg. De har faktisk laget en egen side som handler om det å dele sine turopplevelser og viktigheten av akkurat dét. Der kommer det frem at om man er glad i å reise så burde man faktisk lage seg en egen nettside og dele de opplevelsene man har med lesere som er interessert i slik. Det finnes mange reiseblogger, men det er jaggu plass til flere velskrevne nettsider som går på dette temaet.

Men uansett: ønsker du å oppleve det ekte Finnmark så kan turer som dette i aller høyeste grad anbefales!

Vinteren nærmer seg med stormskritt nå, og hvis du vil ha en skikkelig spenstig turopplevelse vet du nå nøyaktig hva du burde gjøre! Ha en fin og spennende vinter, og så krysser vi fingrene for at vi får kaldt og godt vær med masse nordlys på over den enorme Finnmarks-himmelen!