Investere i fiskeutstyr

Har du planer om å oppgradere fiskeutstyret ditt men planlegger å shoppe inn på nett? Det har du naturligvis alle muligheter til, men vi har i så måte lyst til å gi deg et aldri så lite tips angående dette. Du burde for all del ikke bruke ditt vanlige debetkort til dette ettersom du da kan stå i fare for å tape penger hvis du skulle være uheldig.

Når vi snakker om å være uheldig så tenker vi på om nettbutikken skulle gå konkurs før du mottar det du har bestilt, at du ikke får levert varen du har betalt for eller du skulle bli utsatt for et svindelforsøk. Har du brukt kredittkortet i en slik situasjon er du sikret på alle mulige måter all den tid handel på kreditt er tydelig regulert gjennom Finansavtaleloven. Denne beskytter deg på beste mulige måte og man skal bestandig huske på at det er en risiko å betale for varer på forskudd – slik man faktisk gjør om man handler på nett. Situasjonen stiller seg helt annerledes enn om du kjøper over disk, naturligvis.

Ved et eventuelt problem ved handel over nett må du selvsagt først gjøre en jobb og kontakte selger og be om det ordnes opp i den situasjonen som har oppstått. Hvis dette ikke fører frem kan du kontakte banken og be om at de refunderer pengene dine. Banken vil deretter overta jobben med å kreve inn penger, og problemet er dermed ute av verden for deg.

Slik kan et godt kredittkort berge deg rent økonomisk, og det samme gjelder hvis du for eksempel bestiller separate flyreiser og annet. Sikre deg selv på best mulige måte og bruk kredittkortet som betalingsmetode. Det kan fort komme til å lønne seg.